fake watches
KEVERÕÜZEM
 
A „HÓDAGRO” Zrt. Takarmánykeverõ üzemére kialakította és TÜV Rheinland Intercert Kft. által tanúsítatta a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert.
Keverõüzemünk elsõsorban a növénytermesztés által termelt saját terményeinket használja fel a kérõdzõ-, baromfi-, sertés- és vad-takarmánykeverékek elõállítására.

Ellenõrzött magyar és külföldi alapanyagokból a minõségügyi szabványban rögzített feltételeknek megfelelõ termékek gyártása történik a Zrt. Takarmánykeverõ üzemében. Tovább bõvítettük a termékskálát és ma már megfelel a gyógyszeres premixek elõállítása, a szigorú hatósági elõírásoknak valamint az EU elõírásoknak is. A receptek vevõi igény szerinti elkészítése, módosítása, a takarmányok minõségének garantálása az alapanyagok és a késztermékek rendszeres bevizsgálásával alapot adott a biztonságos minõségi termék elõállításhoz és a termék elõállítás ellenõrzését a kötelezõ gondosság elve szerint végezzük.

 
Élelmiszerbiztonság-politikai nyilatkozat
Rendelkezünk egy PETKUS 30t/ha szemes-terményszárítóval, és az ehhez a kapacitáshoz szükséges tárkapacitással, valamint minõség és beltartalom ellenõrzõ laboratóriummal.
vissza