üzenetküldése irodánk részére
elérhetőségeink
Társaságunk élete képekbenÉrd: Búzás Sándor
Vadászmester
+3630 338 2092
 
Vadásztársaságunkról... Tevékenységeink Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek Hódagro Zrt. honlap

Köszöntjük vadásztársaságunk oldalain!


A társaság nagy gondot fordít a területén élő vadállomány takarmányozására, egész évben feltöltve tartja az etetőit, illetve a nyári nagy hőségi napok alkalmával lédús takarmány kihelyezésével könnyít a helyzetén.

A vadásztársaság körzete a "Duna-Tisza-közi és Tiszántúli apróvadas vadgazdálkodási táj"-hoz tartozik, amely nettó 8350 ha területet ölel fel. A vadgazdálkodási körzet nagyobb része kiváló minőségű apróvadas területekből áll. Vadgazdálkodási irányvonalunk meghatározása során az apróvadas jelleg megőrzése mellett, az őz vadgazdálkodási szempontjait is előtérbe helyeztük. A társaság nagy gondott fordít a területén élő vadállomány takarmányozására, egész évben feltöltve tartja az etetőit, illetve a nyári nagy hőségi napok alkalmával lédús takarmány kihelyezésével könnyít az apróvad helyzetén.

A területen a vaddisznó csak váltóvadként fordul elő, vadgazdálkodási jelentősége nincs. A mezei nyúl és a fácán állománya stabil, az élőhely fejlesztés és a megfelelő takarmányozás hatására valószínusítjük ennek emelkedését. A vadászterület nagyvadja az őz, a társaság hosszabb távú terveiben többek között az őzállomány minőségének magas szintre való emelése is szerepel.

Vadászati lehetőséget biztosítunk külföldi- és belföldi vadászok számára egyaránt. A területen elejthető vadak az őz, a mezei nyúl, a fácán és a nevelt tőkés réce.

Vadásztársaságunk által biztosított vadászati lehetőségek mindenképpen figyelemre méltóak.